YENİ | Ürünlerimiz için BIM Modellerinin Kilidini Açın!

Tractel olarak, tasarım iş akışlarında sorunsuz entegrasyonun önemini biliyoruz. Ürünlerimizi daha büyük tasarımlara dahil eden mühendislerden gelen artan talebe yanıt olarak, Tractel ürünleri için 3D CAD dosyalarının ve Yapı Bilgi Modelleme (BIM) dosyalarının kullanılabilirliğini duyurmaktan heyecan duyuyoruz.

Tractel ürünleri için Yapı Bilgi Modellemesi (BIM) dosyaları

Aşağıdaki ürünler için BIM modelleri ve 3D dosyaları artık mevcuttur:

Dosyalar, web sitesindeki İndirmeler bölümünde özel bir indirme olarak mevcuttur.

BIM nedir?

Yapı Bilgi Modellemesi (BIM), yapıların fiziksel ve işlevsel özelliklerini dijital olarak temsil eden bir inşaat metodolojisidir. 2B çizimlerin ötesine geçerek 3B uzamsal boyutlar, 4B zaman, 5B maliyet ve 6B sürdürülebilirlik verilerini içerir.

BIM, ortak bir bilgi havuzu sağlayarak mimarlar, mühendisler ve yükleniciler arasında işbirliğini teşvik eder. Bu koordineli model, verimliliği artırır ve projenin yaşam döngüsü boyunca en uygun kararın alınmasını sağlar.

Bim modellerimize nasıl erişebilirsiniz?

BIM dosyalarımıza erişmek çok kolay! Web sitemizdeki İndirilenler bölümünü ziyaret etmeniz yeterlidir; burada BIM dosyaları için özel bir indirme bulacaksınız. Bağlantıya tıkladığınızda, bilgilerinizi vermenizi isteyen bir modal görünecektir. Bu adımı tamamladıktan sonra, e-postanızı kontrol etmenizi söyleyen bir teşekkür sayfasına yönlendirileceksiniz. E-postanızda dosyalar için bir indirme bağlantısı bulacaksınız. Bağlantıya tıkladığınızda sizi BIM indirmelerinizin hazır olduğu ve sizi beklediği bir sayfaya götürecektir.

Belirli bir ürünün BIM modellerini mi arıyorsunuz? Bize haber verin!

İletişim Tractel