Cinven, Tractel'i Alimak Group AB'ye sattı

Tractel büyüme yolculuğuna yeni sahiplik altında devam ediyor.

2015'ten bu yana Tractel'e sahip olan uluslararası özel sermaye şirketi Cinven, bugün Tractel'i Nasdaq OMX Stockholm'de listelenen profesyonel kullanım için dünyanın önde gelen dikey erişim çözümleri sağlayıcısı olan Alimak Group AB'ye satmayı kabul ettiklerini açıkladı. Bu satın alma, güvenli ve sürdürülebilir büyüme çözümleri için son derece karlı bir küresel sağlayıcı oluşturacaktır.

Satın alma, Alimak Group'a, Yükseklik Güvenliği ve Verimlilik Araçlarına yeni bir birim ekleyerek, İnşaat, Cephe Erişimi ve Rüzgar bölümü içindeki çözüm portföylerini güçlendirmenin yanı sıra hizmet işinin potansiyelini de önemli ölçüde artırıyor. 

Tractel CEO'su Philippe Gastineau şunları söyledi:: 

“Cinven, Tractel'e son birkaç yılda, özellikle de ana pazarlarımıza önemli ölçüde genişlememize izin veren iki önemli satın alma ile önemli destek sağladı. Ürünlerimizin geliştirilmesi ve yenilikçiliğine yapılan yatırımın artmasıyla birlikte ve müşterilerimize sınıfının en iyisi çözümleri sunmaktayız ve bu sayede yüksekte çalışan çözümler pazarında dünya lideri haline geldik. Alimak Grubu'nun bir parçası olarak büyüme yolculuğumuzun bir sonraki bölümünü sabırsızlıkla bekliyoruz."

Satış sürecinin tamamlanması sırasında müşterilerimizin, ortaklarımızın ve personelimizin beklediği mükemmel müşteri hizmetini sunmaya devam edeceğiz. Tamamlandığında, Alimak Grubu'ndaki yeni meslektaşlarımıza katılırken gelecek için heyecan verici planlar hakkında bir güncelleme yapacağız.”

İşlemin tamamlanması, alışılagelmiş düzenleyici ve güven onaylarına tabidir.

Cinven basın açıklaması , için buraya bakın

Alimak Grubu basın açıklaması ,için buraya bakın